Условия за ползване

Моля, прочетете тези Условия за ползване внимателно преди да започнете да използвате интернет сайта beer-bg.com. Използвайки beer-bg.com Вие се съгласявате с тях.

І. Обща информация

beer-bg.com e интернет сайт за електронна търговия собственост на БИРА-БГ ЕООД (за краткост beer-bg.com).

Данни за фирма БИРА-БГ ЕООД според чл. 4 от Закон за Електронната Търговия:

Контролиращ орган е - Комисията за защита на потребителите

БИРА-БГ ЕООД

гр. В.Търново, "Вела Благоева"15

мобилен телефон: 0888715426 email: victory_vt@mail.bg

ЕИК: 203356576

ВНИМАНИЕ ! Пратките с вашите поръчки се изпращат с куриер (ЕКОНТ или СПИДИ - по ваш избор) като заплащането на стойността на стоките я правите при получаване на пратката в офиса на куриера чрез ППП - Пощенски паричен превод.
Поради това ние нямаме задължение да издаваме фискален касов бон (съгласно чл. 3. (1) от Наредба № Н-18) и бележката от куриерската фирма го замества и следва да бъде прикрепена към издадения от нас хартиен документ (фактура)

Цените на всички продукти в beer-bg.com са публикувани в български лева и са крайни с ДДС.

beer-bg.com си запазва правото да променя цените на стоките публикувани в сайта по собствена преценка и без предварително уведомяване на клиентите. При извършване на поръчка Клиентът е длъжен да заплати стойността, която е била валидна в момента на приключване на поръчката. Всички намалени цени и промоции се обозначават със задраскване на старата цена и поставяне на нова до/под нея.

beer-bg.com гарантира, че всички стоки, които са публикувани на сайта са оригинали на фирмите държащи правата върху конкретната марка. Вие може да сте сигурни в качествата на продуктите, които закупувате от нас.

Когато Вие поръчате дадена стока от beer-bg.com ние ще Ви изпратим email с потвърждение на Вашата поръчка. Финализирането на тази поръчка представлява покана към нас за сключване на договор за покупко-продажба, който ще бъде приет от нас при изпращане на email с потвърждение на изпращането на дадената стока към Вас. При потвърждение за липсващи на склад стоки те не се считат за част от този договор. beer-bg.com се задължава да уведоми клиента за липсващи стоки на склад в разумен срок.

beer-bg.com не носи отговорност за допуснати неточности при публикуването на информацията в сайта. Възможни са промени в дизайна на продуктите.

Публикуваната информация за размери и тегло на стоките в beer-bg.com трябва да се счита за ориентировъчна.

II. Права и задължения на страните

1. beer-bg.com се задължава:
• да потвърди наличността на поръчаните артикули или да откаже поръчката в срок от 2 работни дни;
• да достави в срока оказан в информацията за доставка и плащане на стоки заявената за покупка стока;
• гарантира, че всички продукти са фабрично нови и запечатани от производителя.
2. Клиентът се задължава:
• да посочи трите си имена, точен и валиден телефон, адрес за доставка и за предпочитане електронен адрес, който е проверяван редовно от Клиента;
• да плати цената на стоката според условията описани в информацията за доставка и плащане на стоки;
• да заплати разходите по доставката според условията описани в информацията за доставка и плащане на стоки

ІІІ. Условия касаещи продажбата на стоки:

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка, в срока, оказан в информацията за доставка и плащане на стоки.
Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за доставка.
При предаване на стоката, Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.

Правото на собственост преминава в Клиента веднага след като е заплатена пълната цена за поръчаните стоки.

При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В този случай Клиентът е длъжен да обезщети beer-bg.com за вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви други разходи извън разходите за доставка и връщане на стоката, настъпили в следствие на отказа.
Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:
• доставената стока не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
• цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
• при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.
Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си, писмено (по мейл), в срок не по-дълъг от 7 работни дни. В такъв случай разходите по връщане и повторно доставяне на новият артикул са за сметка на Клиента.

Клиента няма право да очаква компенсация от страна на beer-bg.com в следните случаи:

Нормално износване при експлоатация

Неочакван резултат при работа с различни типове дрожди

Ако крайният продукт от домашното пивоварство не е годен за консумация, тъй като за неговото постигане се изискват знания и умения, които клиентът трябва да придобие или да притежава.

ІV.Други

За всички непосочени случаи в тези Общи условия важи законодателството на Република България.

 

Екипа на beer-bg.com Ви пожелава приятно пазаруване!

Назад
Вашият IP адрес е: 34.239.176.54
Copyright © 2024 beer-bg.com. Powered by Zen Cart.