Какво е бира, мъст, малц, хмел , ензими, озахаряване и т.н.
-
- Открита и закрита ферментация
от victoryvt » 07 Май 2014, 18:58
- 0 Отговори
- 71826 Преглеждания
- Последно мнение от victoryvt
07 Май 2014, 18:58
-
- Бутилиране и газировка на домашната бира
от victoryvt » 07 Май 2014, 18:56
- 0 Отговори
- 31002 Преглеждания
- Последно мнение от victoryvt
07 Май 2014, 18:56
-
- Смилане на малца
от victoryvt » 07 Май 2014, 18:47
- 0 Отговори
- 27857 Преглеждания
- Последно мнение от victoryvt
07 Май 2014, 18:47
-
- Немският закон за чистотата на бирата - Reinheitsgebot
от victoryvt » 19 Ное 2012, 19:21
- 2 Отговори
- 44526 Преглеждания
- Последно мнение от victoryvt
18 Юни 2013, 10:02
-
- Варене на бирената мъст с хмел
от victoryvt » 17 Окт 2012, 10:15
- 0 Отговори
- 40510 Преглеждания
- Последно мнение от victoryvt
17 Окт 2012, 10:15
-
- Озахаряванена малца
от victoryvt » 09 Окт 2012, 18:54
- 0 Отговори
- 43562 Преглеждания
- Последно мнение от victoryvt
09 Окт 2012, 18:54
-
- Дрожди
от victoryvt » 09 Окт 2012, 17:43
- 1 Отговори
- 56986 Преглеждания
- Последно мнение от victoryvt
09 Окт 2012, 17:59
-
- Хмел
от victoryvt » 09 Окт 2012, 17:16
- 2 Отговори
- 71265 Преглеждания
- Последно мнение от victoryvt
09 Окт 2012, 17:26
-
- Малц
от victoryvt » 09 Окт 2012, 16:17
- 3 Отговори
- 87951 Преглеждания
- Последно мнение от victoryvt
09 Окт 2012, 17:04
Назад към Начало форум
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Права на форума
Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл