Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това
http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.
Модератор: Martin
Правила на форума
Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това
http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.
-
- Незавършена ферментация
от dr_slavov » 06 Окт 2015, 19:39
- 14 Отговори
- 30580 Преглеждания
- Последно мнение от 5th-hokage
02 Ное 2015, 11:47
-
- Мътна бира
от nickpagano » 25 Юни 2015, 18:18
- 10 Отговори
- 26853 Преглеждания
- Последно мнение от mickey
17 Окт 2015, 13:49
-
- Опит Първи
от martinmgm » 24 Май 2015, 01:57
- 23 Отговори
- 47964 Преглеждания
- Последно мнение от dandilov
29 Юни 2015, 21:47
-
- първи опит/количество/захарност
от busy2 » 18 Май 2015, 12:26
- 14 Отговори
- 31608 Преглеждания
- Последно мнение от daniel.trifonov
23 Юни 2015, 15:43
-
- Ферментация с S-04 и странен слой на поврхноста
от Prophy » 25 Мар 2015, 23:05
- 11 Отговори
- 27476 Преглеждания
- Последно мнение от Prophy
08 Юни 2015, 12:42
-
- Въпросите на един начинаещ
от Heisenberg » 18 Окт 2013, 13:49
- 45 Отговори
- 101593 Преглеждания
- Последно мнение от cervesa
12 Май 2015, 21:35
-
- газ и ламарина
от beerlioz » 21 Апр 2015, 00:58
- 7 Отговори
- 18821 Преглеждания
- Последно мнение от beerlioz
21 Апр 2015, 22:54
-
- Няма признаци за ферментация
от mayosha » 27 Окт 2014, 10:44
- 16 Отговори
- 37944 Преглеждания
- Последно мнение от malkstor
06 Апр 2015, 16:59
-
- Грешка при замерване на FG
от Dr1nata » 27 Мар 2015, 19:16
- 2 Отговори
- 8054 Преглеждания
- Последно мнение от Dr1nata
28 Мар 2015, 11:57
-
- Помощ за начинаещ
от spanklee » 12 Яну 2015, 18:47
- 6 Отговори
- 15227 Преглеждания
- Последно мнение от Yaskata
18 Мар 2015, 18:22
-
- молба за помощ-мелене на малц гр.София
от galaba » 27 Фев 2015, 15:01
- 0 Отговори
- 5550 Преглеждания
- Последно мнение от galaba
27 Фев 2015, 15:01
-
- Разминаване в отчитането на рефрактомера и захаромера
от dejo » 15 Фев 2015, 21:47
- 5 Отговори
- 13828 Преглеждания
- Последно мнение от KpaTyH
20 Фев 2015, 14:24
-
- прекалено бърза ферментация?
от Prophy » 03 Фев 2015, 02:08
- 1 Отговори
- 6824 Преглеждания
- Последно мнение от victoryvt
03 Фев 2015, 09:32
-
- Трайност на смления малц
от BBB » 05 Яну 2015, 22:26
- 3 Отговори
- 9984 Преглеждания
- Последно мнение от BBB
07 Яну 2015, 20:13
-
- Потенциални проблеми (казан, изпаряване при варене, CO2)
от Prophy » 09 Ное 2014, 22:55
- 8 Отговори
- 23510 Преглеждания
- Последно мнение от Prophy
17 Дек 2014, 23:12
-
- Проблеми за здравето?
от Prophy » 12 Дек 2014, 02:27
- 8 Отговори
- 20596 Преглеждания
- Последно мнение от cervesa
15 Дек 2014, 18:41
-
- От 3 кг малц 5 л бира
от Rosko85 » 16 Апр 2014, 14:28
- 9 Отговори
- 22495 Преглеждания
- Последно мнение от mirix
06 Май 2014, 19:40
-
- Lager с/у Ale (буквално) - първо приключение
от alvinator » 13 Фев 2014, 00:59
- 22 Отговори
- 51739 Преглеждания
- Последно мнение от alvinator
13 Мар 2014, 01:14
-
- Как да спася бирата?
от SDS » 29 Яну 2014, 14:36
- 19 Отговори
- 42823 Преглеждания
- Последно мнение от cervesa
07 Мар 2014, 22:03
-
- Проблем с отчитане на алкохолното съдържание
от garmin » 20 Ное 2013, 20:30
- 3 Отговори
- 11189 Преглеждания
- Последно мнение от garmin
23 Ное 2013, 15:33
Назад към Начало форум
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Права на форума
Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл