Дискусия относно видове, качество и характеристики на суровините и материалите за домашна бира - малц, хмел, дрожди и немалцови добавки.
Модератор: Martin
-
- Цaревичен грис, овес и други не мaлцови добaвки
от SDS » 23 Мар 2014, 10:39
- 11 Отговори
- 34894 Преглеждания
- Последно мнение от cervesa
29 Сеп 2014, 21:45
-
- ИКАР - читав ли е този магазин?
от alvinator » 23 Сеп 2014, 01:06
- 2 Отговори
- 11727 Преглеждания
- Последно мнение от victoryvt
24 Сеп 2014, 08:41
-
- Диаграма на ароматите и горчивината на хмеловете
от daniel.trifonov » 16 Май 2014, 17:27
- 2 Отговори
- 11630 Преглеждания
- Последно мнение от daniel.trifonov
21 Май 2014, 09:19
-
- Заместител на лактозата
от jba » 09 Фев 2014, 12:59
- 2 Отговори
- 9742 Преглеждания
- Последно мнение от jba
09 Фев 2014, 19:44
-
- Съхранение на малца
от s_stavrev » 23 Ное 2013, 23:19
- 2 Отговори
- 10461 Преглеждания
- Последно мнение от s_stavrev
26 Ное 2013, 09:41
-
- Препоръчайте основен малц
от almus » 20 Май 2013, 16:28
- 4 Отговори
- 13980 Преглеждания
- Последно мнение от almus
21 Май 2013, 09:07
-
- Отглеждане и преработка на хмел от района Халертау- клипче
от Крисо » 18 Яну 2013, 20:55
- 0 Отговори
- 6779 Преглеждания
- Последно мнение от Крисо
18 Яну 2013, 20:55
Назад към Начало форум
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Права на форума
Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл