Октоберфест на Домашните пивовари
Публикувано на: 31 Юли 2014, 22:22
Колеги домашни пивовари,
Годишният конкурс премина -за някои по-успешно за други по-малко,но да гледаме напред и да се развиваме!
Ако сте забравили и пропуснали ,в годишния календар имаме обявен и един Октоберфест,съпроводен с конкурс.
Засега датат е 4 октомврри,мястото все още не е уточнено,но имате възможност да приготвите пиво в конкурсните категории,а именно:
1.Октоберфест -кат.3А
2.Американска пшенична или ръжена бира-кат.6D
3.Американски стаут-кат.13Е
4.Плодова бира-допуска се всичко с добавени истински плодове,с посочване на базовата бира.Радлери-НЕЕЕЕ!!!!
5.Отворена категория-всичко, което не е в горните:)
Конкурсът ще бъде само за български участници.
Ще се опитаме да направим и съпътстваща програма.
Поръчал съм комплект от основните дефекти които се намират в пивото,и ако пристигнат навреме,ще организираме сензорно обучение.За съжаление ,няма възможност да е безплатно-китът струва немалко пари.
Но...кеф цена няма:))
За въпроси и предложения-пишете!
Наздраве!
Годишният конкурс премина -за някои по-успешно за други по-малко,но да гледаме напред и да се развиваме!
Ако сте забравили и пропуснали ,в годишния календар имаме обявен и един Октоберфест,съпроводен с конкурс.
Засега датат е 4 октомврри,мястото все още не е уточнено,но имате възможност да приготвите пиво в конкурсните категории,а именно:
1.Октоберфест -кат.3А
2.Американска пшенична или ръжена бира-кат.6D
3.Американски стаут-кат.13Е
4.Плодова бира-допуска се всичко с добавени истински плодове,с посочване на базовата бира.Радлери-НЕЕЕЕ!!!!
5.Отворена категория-всичко, което не е в горните:)
Конкурсът ще бъде само за български участници.
Ще се опитаме да направим и съпътстваща програма.
Поръчал съм комплект от основните дефекти които се намират в пивото,и ако пристигнат навреме,ще организираме сензорно обучение.За съжаление ,няма възможност да е безплатно-китът струва немалко пари.
Но...кеф цена няма:))
За въпроси и предложения-пишете!
Наздраве!