Re: Ретро ли са предлаганите на пазара бири "ретро"
Публикувано на: 05 Май 2017, 23:16
Dave Lombardo да упрекна и теб, човека го упрекнах и преди това. Не голяма част от съфорумниците помнят едновремешния вкус не могат и да направят сравнение.
Истината е в директния двубой, но няма как да стане.
Да имаше БДС някой послъгваше с малко повечко вода....
В интерес на истината трайността на бирата беше 3 дена. След това се появяваха парцали и на боклука. Наливната бира беше в едни странни кегове - алпака или алумин 50 л. 3 дена и аут.
Всеки окръжен град си имаше пивоварна. Тук масово се пиеше Болярка 1991 като навлезе Загорка беше хит.
Дупенцата си бяха хит по морето и кока кола.
Опитах ретро дупе, ами вода от немито дупе.
Взех си ретро загорка, ами разредена сегашна загорка.
Бях по Банско -Разложко. Наложи ми се да пия Пиринско, ами Шуменско 3 степен воднисто.
Една вечер направих тест, напих се естествено.
Опитах всички бири които предлагаха в кръчмата, не бяха малко.
1. Чета етикети- не че им имам вяра
Каменицопроизводните имаха малц и ечемик, другите и царевица .....
Колкото и да не ги уважавам трябва да призная че тяхната бира плътност-вкус... и болярка бяха що годе на ниво.
От купешките Бритос най ми допада. Няма ги по кръчмите..... Трудно е
Малко по вече ИБУ и лееекнко водниста, но е добре балансирана.Наскоро тествах италиански словенски.... Няма да пиша в каква опитвах защото не са кой знае какво , но 1 идея по добре от нашенските, не и бритоса.
И за родопите и за колбасите, на времето в малка степен са се ползвали "химии" ако може да се каже и добавки.
Сега като направя без глюкомати, се отказва да се яде. Е за мен по добре.
Това време някои от нас си спомняме, други са чували, но няма да се върне.
Едно време за смях станах като исках в магазина кучешка радост, а то било свинска варена.
Пазете традициите. Там е истината. Затова се гърчим да си правим това онова.
Истината е в директния двубой, но няма как да стане.
Да имаше БДС някой послъгваше с малко повечко вода....
В интерес на истината трайността на бирата беше 3 дена. След това се появяваха парцали и на боклука. Наливната бира беше в едни странни кегове - алпака или алумин 50 л. 3 дена и аут.
Всеки окръжен град си имаше пивоварна. Тук масово се пиеше Болярка 1991 като навлезе Загорка беше хит.
Дупенцата си бяха хит по морето и кока кола.
Опитах ретро дупе, ами вода от немито дупе.
Взех си ретро загорка, ами разредена сегашна загорка.
Бях по Банско -Разложко. Наложи ми се да пия Пиринско, ами Шуменско 3 степен воднисто.
Една вечер направих тест, напих се естествено.
Опитах всички бири които предлагаха в кръчмата, не бяха малко.
1. Чета етикети- не че им имам вяра
Каменицопроизводните имаха малц и ечемик, другите и царевица .....
Колкото и да не ги уважавам трябва да призная че тяхната бира плътност-вкус... и болярка бяха що годе на ниво.
От купешките Бритос най ми допада. Няма ги по кръчмите..... Трудно е
Малко по вече ИБУ и лееекнко водниста, но е добре балансирана.Наскоро тествах италиански словенски.... Няма да пиша в каква опитвах защото не са кой знае какво , но 1 идея по добре от нашенските, не и бритоса.
И за родопите и за колбасите, на времето в малка степен са се ползвали "химии" ако може да се каже и добавки.
Сега като направя без глюкомати, се отказва да се яде. Е за мен по добре.
Това време някои от нас си спомняме, други са чували, но няма да се върне.
Едно време за смях станах като исках в магазина кучешка радост, а то било свинска варена.
Пазете традициите. Там е истината. Затова се гърчим да си правим това онова.