Модератор: Martin
S.Dosev написа:Аааа....чакай, чакай има още гледах един филм по discovery и там един руски учен твърдеше, че флуидите имат памет, експеримета беше следният пускат музика в близост до една кана с вода и след това установиха, че кристалната структура на водата се променя и се запазва в този си вид, втора фаза на експеримента на едната кана с вода пуснаха класическа музика а на втората heavy metal на първата кана под микроскоп се виждат едни изящни форми а на втората едни ръбати безформени чудеса (яката работа).Та извода беше, че флуидите приемат вибрациите около тях и ги предава, когато ги консумираме. Аз разбрах нещата така, сега ферментирам една APA взимам китарата и сутрин и вечер по едно блусарско парче свиря близо до ферментатора(тук жената вече ме мисли за тотално откачен) и очаквам........(докато пиша тоя пост и вече се чувствам напълно смахнат като руския учен) да стане една блусарска бира на 13.04. ще взема от нея е ще кажете има ли BLUES в тая бира или не. Който опита от тази бира да не се чуди защо се чувства като изпаднал негър по делтата на Мисисипи..........руснака е прав............
Martin написа:Аз задължително си слагам саксийките с разсада на лютите чушки върху тонколоните и им пускам Slayer.
Назад към Разни дискусии и приказки на вятъра
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта