Поздравите и наздравиците тук са за колегата accuerir2 (от Ракиения форум), който ги предостави за сканиране. Посочените седем книги съдържат абсолютно всичко необходимо, което някога ще ви потрябва, ако решите да се захванете с правенето на домашни колбаси, деликатеси и т.н. Сваляйте, споделяйте (ако имате своя литература, качвайте) и успешен сезон 2019 – 2020!
Технология на месните продукти – https://dox.abv.bg/download?id=2e0ed14a93
Наръчник на технолога от месопреработвателното предприятие –
https://dox.abv.bg/download?id=f649252e87
Деликатеси от нераздробено месо – https://dox.abv.bg/download?id=672b5c3307
Луканки и суджуци – https://dox.abv.bg/download?id=7142ba5468
Салами - Полутрайни и трайни варено-пушени –
https://dox.abv.bg/download?id=4b3ca4b343
Салами - Полутрайни и трайни сурово-сушени и сурово-сушени и пушени –
https://dox.abv.bg/download?id=a9fcdcafe9
Сурово-сушени месни продукти –
https://dox.abv.bg/download?id=adec36eed2