Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.
Правила на форума
Моля всички, които постват своя проблем тук да прочетат това http://forum.beer-bg.com/viewtopic.php?f=29&t=2773&start=20#p6204 и задължително да посочват поне следните параметри : Начален екстракт, тип дрожди, температура на ферментация, краен екстракт, околна температура. И да се опитат максимално точно да опишат параметрите на ситуацията си - количества зърно в кг. , мъст и бира в литри и т.н.
Благодаря за помощта! Надявам се последен въпрос налягането постоянно ли трябва да е пуснато (настроил съм го на 1бар ) , дали има някакъв риск от прегазиране предполагам, че до 10 дни ще свърши, но все пак!
Точно така го направих с парче по-малък маркуч, видях зор докато го напъхам, но пък се уплътни доста добре. Петък ми предстой да налея бирата в кега, гледах клипове как се отваря кега, не знам дали ще се справя лесно. Ако някой може да ми кажи кой е най-лесния начин за отваряне ще съм много благодарен.
Е то си един хладилник, какво да не му е наред. Върши идеална работа, събира един голям или два от тесните и восоки кега. Ако те устройва цената ще си доволен.
GunGod написа:Е то си един хладилник, какво да не му е наред. Върши идеална работа, събира един голям или два от тесните и восоки кега. Ако те устройва цената ще си доволен.