Здравейте колеги!
Търся маркуч за преливане на гореща вода и гореща пивна мъст между съдовете ми.
Посетих няколко големи магазина в София, търсейки маркуч, който хем да е за хранителни цели, хем да издържа на висока температура, но ударих на камък.
Гледах в интернет магазин в Пловдив (Маркита), който предлага маркучи за хранителни цели (каучук), но не намерих информация на каква температура издържа.
Също четох и различни теми тук, като се спряга някакъв "силиконов маркуч". Какво ползвате вие и от къде мога да си го набавя?
Като съм отворил темата имам още едно питане. Четох темата относно точността на термометрите, но се чудя коя е най-добрата опция за вграждане. Някой има ли опит с аналоговите термометри от e-bay? По принцип ползвах този черния потопяемия (с червените бутончета ), но не знам дали е ок за вграждане.
Ето това е съдът, на който искам да сложа термометър - майш/филтрационен.